Måndag
Det gröna: Krämig pasta penne med svampsås, ruccola, grana padano och rostad mandel
Husman: Lokal färskkorv med kokt potatis, kummin stuvad kål, cidervinägersenap och kryddkrasse
Internationell: Kyckling satay – kycklingbröst med jordnötssås, jasminris, syrlig morotssallad och jordnötter
Tisdag
Det gröna: Palak paneer på halloumi, basmatiris, färskost och koriander
Husman: Bouillabaisse med potatis, torsk, räkor, musslor och aioli
Internationell: Bbq-glaserad nattbakad karré med krämig potatissallad, bakad lök, kål och svålcrunch
Onsdag
Det gröna: Friterade kikärtsbollar med tabbouleh, gröna blad, rostad vitlöksyoghurt och libabröd
Husman: Smörstekta raggmunkar med stekt fläsk, råkostsallad och rårörda lingon
Internationell: Biff lindström med rostade rotfrukter, saltgurka, kryddsmör och rödvinsås
Torsdag
Det gröna: Okonomiyaki – japansk vitkålspannkaka toppad med salladslök, syrliga grönsaker, majonnäs och okonomiyakisås
Husman: Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor, rårörda lingon och brynt smör
Internationell: Örtstekt pluma med rostad potatis, pumpa, grönkål, tempuramajs och jallapenohollandaise
Fredag
Det gröna: Friterad fetaost med romescosås, zucchini, rostad paprika och mandel
Husman: Plommonspäckad fläskkarré med potatis, pressgurka, gräddsås och svart vinbärsgelé
Internationell: Nattbakat rödvinsbrässerat högrev med rostad potatis, savoykål, morot och choronsås
På fredagar bjuder vi på något sött efter maten
Veckans sallad: Kyckling caesar – romansallad, matvete, kyckling, bacon, körsbärstomater, grana padano, krutonger och caesardressing
Med reservation för ändringar
Har du någon allergi? Prata med personalen så hjälper de dig gärna!